Tilaa uudistetut, taatusti laadukkaat yleiskahmarit Rantasalmelta

Ota yhteyttä

Jo vuodesta 1991 asti alalla toiminut perheyrityksemme Selän Metalli Oy myy ja valmistaa korkealaatuisia SEME-tuotteita, kuten yleiskahmareita. Palvelemme yrityksiä ja kaupunkeja sekä maatalousalan toimijoita joustavasti Rantasalmelta käsin. Uudistettuun kahmareiden mallistoon kuuluu SeMe 36, 56 ja 88 -yleiskahmarit, joissa on soravarustus ja hydrauliletkut.

 

Annamme mielellämme lisätietoja SEME-yleiskahmareista ja niiden monipuolisista käyttöominaisuuksista. Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse. Soita siis numeroon 0400 193 101, niin kerromme lisää tuotteistamme!

Maatalouskäyttöön kehitetyt kotimaiset SeMe Yleiskahmarit

SeMe 36, 56 ja 88 -yleiskahmarit ovat kokoluokassaan ainoat maatalouskäyttöön kehitetyt kahmarit, jotka on nyt uudistettu! Korkeatasoisen tuotekehitystyön päämääränä on ollut puutavarakuormaimen parempi hyödyntäminen maatalouden vaihtelevissa kuormaus- ja materiaalinkäsittelytehtävissä.

 

SeMe Yleiskahmarit soveltuvatkin perinteistä puutavarakouraa huomattavasti paremmin erilaisten irtomateriaalien, kuten kivien, klapien, kuivalannan, tuorerehun sekä pyöröpaalien käsittelyyn. Myös perinteisestä puutavara-ajosta kahmarit suoriutuvat mallikkaasti.

 

Valikoimastamme löytyy soviteosat lähes kaikkiin markkinoilla oleviin kourakuormaimiin. Osien rakenne on kestävä, avoin ja kevyt. Piikit on tehty kulutusteräksestä (Hardox 400).

Tutustu SeMe Yleiskahmariin tarkemmin esitteessä!

SEME-tuotteilla on aina 24 kuukauden takuu

Korkealaatuiset ja kotimaiset SEME-tuotteet, kuten yleiskahmarit ja kaivurikahmarit saat suoraan Etelä-Savon Rantasalmella toimivalta tehtaaltamme. Toimitamme tuotteet eri puolille Suomea nopeallakin aikataululla, mahdollisuuksiemme mukaan. Tuotteilla on aina kahden vuoden takuu.

 

Mikäli SEME-tuotteissa ilmenee toimimattomuutta, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Panostamme aina joustavaan ja asiakaslähtöiseen palveluun.

 

Oletko kiinnostunut tilaamaan tuotteitamme? Ota rohkeasti yhteyttä ja tee tilaus tai kysy lisää kahmareiden ominaisuuksista! Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä