Hanki lujarakenteinen ja kestävä kaivurikahmari – toimitamme tuotteet Rantasalmelta

Ota yhteyttä

Selän Metalli Oy myy ja valmistaa lujarakenteiset sekä täysin kotimaiset kaivurikahmarit. Palvelemme Rantasalmelta käsin kattavasti ympäri Suomen, aina Rovaniemeltä alaspäin. Uudistettuun kaivurikahmarien mallistoomme kuuluu SeMe k36, k56 ja k88 Kaivurikahmarit huulilevyillä. Valikoimastamme löydät myös yleiskahmarit

 

SEME-tuotteet valmistuvat ammattitaitoisten työntekijöidemme käsissä, uusinta teknologiaa hyödyntäen tehtaallamme Etelä-Savon Rantasalmella. Annamme tuotteillemme aina kahden vuoden takuun.

 

Ota meihin yhteyttä ja tilaa käyttötarkoitukseesi parhaiten sopiva kahmari tai kysy lisätietoja!

Laajenna kaivurisi käyttömahdollisuuksia SeMe Kaivurikahmarilla

Kaipaatko kaivuriisi lisää tehokkuutta ja monipuolisuutta? SeMe Kaivurikahmarilla laajennat kaivurisi käyttömahdollisuuksia ja nostat kaivurisi tehokkuuden ja ominaisuudet uudelle tasolle muun muassa piha- ja viherrakentamisessa. Kaivurikahmari tekee sekä piha- että viherrakentamisesta helppoa ja nopeaa.

 

SeMe Kaivurikahmarit soveltuvat erinomaisesti myös erilaisten irtomateriaalien, kuten kivien, kantojen, puiden, klapien ja hakkeen käsittelyyn. Niiden luja ja vankka rakenne palvelee mitä erilaisimmissa työn kohteissa.

Kaivurikahmarien vakiovarusteisiin kuuluu:

  • lukkoventtiili

  • hydrauliletkut pikaliittimin.

Valikoimastamme löydät myös soviteosat lähes kaikkiin markkinoilla oleviin kaivurikiinnikkeisiin.

Tutustu SeMe Kaivurikahmariin paremmin esitteessä!

SeMe Huulilevyt

SeMe Huulilevyt ovat lisävaruste sekä yleis- että kaivurikahmareihin. SeMe Huulilevyt ovat käteviä muun muassa purkumateriaalin lajittelussa. Uudistetuissa kahmareissa huulilevyjen kiinnitys on uudistunut ja se on tehty vielä entistäkin kätevämmäksi.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää SeMe Huulilevyistä tai muista tuotteistamme tai haluat tehdä tilauksen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Meillä on kahmareiden myynnistä ja valmistuksesta jo 30 vuoden kokemus, joten voit luottaa osaavaan palveluumme.

Ota yhteyttä